Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Levél Csekényi István városlődi polgármesternek a csatornázással kapcsolatos problémák ügyében

2011.01.13

Városlőd Község

Polgármesteri Hivatala                                                           Tértivevényes!

 

Csekényi István

polgármester úr részére

 

8445 Városlőd
Templom tér 4.
Tel./Fax: 88/240-003

 

Tárgy:

Városlőd település csatornázásával kapcsolatos problémák

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Alulírott Ferenczi Gábor, mint a Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprém megyei területi listájáról a 2010. évi országgyűlési választások során mandátumot szerzett országgyűlési képviselője, és a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti frakciójának a tagja, lakossági megkeresés miatt fordulok Önhöz.

 

2011. január 11-ei városlődi képviselői fogadóórámon Németh György és neje városlődi lakosok (Városlőd, Petőfi S. u. 10.) panasszal fordultak hozzám.

Elmondásuk alapján a településen 2002-ben végzett csatornázási munkálatok során az építő Boroszlán Zrt. önhatalmúlag, a tulajdonosok megkérdezése nélkül szennyvízátemelő szivattyút szerelt be ingatlanjukon, ami által az amúgy is nehéz anyagi körülmények között élő házaspár magasabb villanyszámlát kénytelen – immár 8 éve - fizetni.

Megkeresték már a Bakonykarszt Zrt. is az ügyben, hogy kaphatnának-e vízdíjkedvezményt, miután önhibájukon kívül magasabb a költségük a csatornarendszer használata közben, de a szolgáltató elzárkózott ettől az építő felelősségére hivatkozva.

Tisztelettel kérem Polgármester Urat, hogy mivel egyéb lakossági panaszok is tudomásomra jutottak, melyek közül megemlíteném a település bizonyos részein tapasztalható csatornaszagot, bocsássa rendelkezésemre a csatornázással kapcsolatos dokumentációt és tegye lehetővé, hogy az Ön meghívására és közreműködésében a munkálatokat végző cég képviselői lakossági fórumot tartsanak a településen, ahol a lakosság panaszai orvoslásra találhatnak.

 

Várom megtisztelő válaszát, és bízom az együttműködésében.

 

Kelt: Ajka, 2010. január 13.

 

                                                           Tisztelettel:

 

 

Ferenczi Gábor sk.

Országgyűlési képviselő

Jobbik

Magyarországért

Mozgalom

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.