Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adománygyűjtésbe kezd az ajkai Jobbik!

2010.06.28

Tisztelt Ajka és környéki vállalkozók, testvéreink!

 

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Ajkai Alapszervezete és a Somló környéki Jobbik szervezetek tiszteletteljes kéréssel fordulnak Önökhöz!

Mint Önök is értesülhettek róla, az elmúlt hetekben a hatalmas esőzések miatt óriási árvizek pusztítottak hazánk több pontján is, elsősorban  Észak-Magyarországot sújtotta rendkívüli természeti katasztrófa.

Több településen is lakóházakat, termőföldeket öntött el a víz, egész falvak lettek a pusztító ár áldozatává, sok ezer magyar embernek lett oda egész eddigi munkája, és került veszélybe családjának a jövője.

Edelény, Felsőzsolca, Onga, Szendrő, Geszteny, Hernádkak, Hernádnémeti, néhány település azok közül, ahol a legnagyobb károk keletkeztek.

A Jobbik M. M. Ajkai Alapszervezete csatlakozva több megyei és országos kezdeményezéshez, gyűjtésbe kezd az árvízkárosultak megsegítésére és ehhez kéri az Önök segítségét!

Elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodó, valamint fertőtlenítőszereket, tartós fogyasztási cikkeket várunk. Az ajkai Jobbik, mint szervezet vállalja az adományok összegyűjtését és szállításának megszervezését, de ezt semlegesen, politikai felhangoktól mentesen szeretnénk végezni, kizárólag a bajban lévő emberek megsegítése a célunk.

Természetesen az adományokon feltüntetjük az adományozó cégek, magánszemélyek nevét, illetve sajtóban, médiumokban, honlapunkon közzétesszük, ha az adományozó ehhez hozzájárulását adja.

 

Kérem, ha módjukban áll segíteni tegyék meg, hiszen:

MINDEN MAGYAR FELELŐS MINDEN MAGYARÉRT!

 

Elérhetőségeink, melyeken várjuk felajánlásaikat:

Kovács Attila, az ajkai Jobbik alelnöke

Tel: +36 20 23 82 002

Email: kovacs.attila@ajka.jmmveszprem.hu  vagy            kovatti@ajkanet.hu       

Előre is köszönjük a rászorulók, bajba jutott magyar testvéreink nevében is!