Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emeljük fel a vidéket!

2009.12.18

Kedves magyar Testvérem!

Ferenczi Gábor vagyok, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje Veszprém megye 1. számú Országos Egyéni Választókerületében.

Hitvallásom

Nemzeti radikális vagyok. Önért, és egyben magunkért dolgozom, hisz valódi képviseletet szeretnék biztosítani és gyökeres változást szeretnék hozni a tisztességes magyar embereknek. Kölcsey Ferenctől kölcsönzött mottóm: "Kis körben munkálkodj". Településről településre járva kívánok tehát kapcsolatot létesíteni a magyar emberekkel, mert hiszem és vallom, hogy csak alulról építkezve, a közösségeket újra összeforrasztva lehet nemzetünket felépíteni, a magyarországi lakosságból újra nemzetet kovácsolni, mely hazánk gazdasági fellendülésének az alapja, gondoljunk csak a számunkra példaértékű Japán fejlődésére, mely erős nemzettudatú, országukért dolgozni, harcolni képes emberek munkáján alapul.

"Itthon vagyok..." - Szülőföldünk

39 település, köztük 2 város, Ajka és Devecser alkotja Veszprém megye 1. számú választókerületét. A térség, egyben a választókerület legnagyobb települése és központja Ajka. És itt álljunk is meg néhány szóra. Ön is jól tudja, hogy Ajka, a szocializmus egyik "csodája", mely egy letűnt, átkos kor emlékét őrzi - nemcsak a a jóízlést mellőző szocreál építészet remekeivel, melyek patinás épületek helyén, olyan műemlékek lerombolásával nőttek ki a földből, mint a Nirnsee-kastély és a hozzá tartozó arborétum, vagy éppen városunk szülötte, Fekete István szűlőháza, melyeknek már nyomát sem találni...

Ami még ennél is fájóbb és elképesztőbb, hogy településünkön az okozott károk ellenére olyan városvezetés ügyködik, akiknek szellemi-eszmei felmenői a város mai arculatát a múltat törölve kialakították. Olyan emberek ők, akik az elmúlt rendszerből mentették át magukat a politika bársonyszékeibe. Úgy gondolják, bebetonozva magukat pozícióikba, két választás között szabad utat kapnak a választóktól egyéni érdekeik érvényesítéséhez, sok esetben pedig a garázdálkodáshoz. A sajtót rövid pórázon tartva kirakatberuházásokkal és szemfényvesztő rendezvényekkel terelik el a lakosság figyelmét a mélyben gyökerező bajokról - kihasználva a régi mondásban rejlő lehetőséget: panem et circensis, azaz cirkuszt és kenyeret kell adni a szavazópolgárnak. Az ember nem számít. Az ember az ő értékrendjükben engedelmes, rabszolgabérért dolgozó és a multiknál szennyezett élelmiszert vásárol, és örül, ha egyáltalán még azt is meg tudja venni. Munkája befejeztével visszavonul a panelkalitkába, és tervek, hit nélkül, beletörődve a forgatókönyv szerint megírt sorsába, csendben leéli életét. - Ezen változtatnunk kell!

Miközben a mai vezető politikusok csak a nagyobb településekkel foglalkoznak, persze ott is csak a választási kampányban, addig a vidék teljesen elsorvad. Haldoklanak a falvak, a nemzet megmaradásának bölcsői. Nem éri meg a politikai elitnek ugyanis, nem költséghatékony úgymond a falusi kisemberekért dolgozni, nekik iskolát fenntartani, számukra megfelelő körülményeket biztosítani...

Szemléletváltásra van szükség!

A Jobbik szakít azzal a népbutító, hazug szemlélettel, hogy az ígéretek a hatalomszerzés szolgálatába állítva mindig csak megvalósítatlanok maradnak. Mi nem a választásokra készítünk ugyanis programnak nevezett ígéretcsomagokat, mint a ma hatalmon lévő magyarországi pártok, hanem valódi, őszinte és megvalósítható cselekvési programot nyújtunk honfitársaink számára. Nem a tömeget kívánjuk megszólítani, hanem az embert. Nem a jelennek kívánunk építkezni, a jövő nemzedéket meglopva hatalmas hitelek felvételével, hanem a szebb jövőt kívánjuk építeni úgy, hogy a jelenben legyenek élhetőek a hétköznapok, miközben büszkék vagyunk apáinktól és nagyapáinktól örökölt értékeinkre, és az unokáinktól kölcsönvett magyar földet, magyar hazát nyugodt lelkiismerettel, jövőjüket biztonságban tudva adhassuk át nekik..

Kedves Magyar Nemzettestvérem!

Nem választópolgárként szólítom tehát meg Önt, hanem honfitársamként. Hisz sorstrársak vagyunk, tisztességgel dolgozó, családjukat féltő, közösségben gondolkodó magyar emberek.

Magyarország erkölcsi, társadalmi-demográfiai, gazdasági válságban, mélyponton van. Elkeserítő állapotokat találunk szerte az országban. A gondokról beszélnünk kell, ki kell mondani az igazságot, le kell rántani a szőnyeget az alá söpört bajokról. Sajnos az elmúlt évtizedek be nem váltott ígérgetéseibe, hazudozásaiba belefáradtak a magyar emberek. Szavak helyett a tettek következzenek! A Jobbik - parlamenten kívüli pártként is - azt vállalja fel, hogy a tettek által ismerszik meg az ember, így a politikus is. Tevékenységünkkel szeretnénk bizonyítani Önnek. Ezért tartjuk különösen fontosnak, hogy cselekedeteinkkel mutassunk példát, és adjunk reményt, hogy igenis van, és lehet mit tenni. A politikai munkánkon kívül legalább olyan fontosak karitatív tevékenységeink. Csak néhány példa a térségünkben működő szervezetek által indított és sikerrel zárt kezdeményezések közül a közelmúltból: adományokat gyűjöttünk az ajkai kórház gyermekosztályának, majd az Ifjúsági Tagozatunkon keresztül Jobbik-Mikulással adtuk át a gyermekeknek, adománygyűjtés a kórház csecsemőosztályának, közel 6000 darab könyv és folyóirat összegyűjtése és eljuttatása a felvidéki Dobóruszka településnek.

Nemzeti eszmecsere - a jó terápiához megfelelő diagnózis kell...

A Jobbik somlókörnyéki szervezetei folyamatosan lakossági fórumokat tartanak a vidéki lakosság problémáinak feltérképezése, és a Jobbik adta megoldási elképzelések bemutatása céljából.

Találkozzunk személyesen! Ismerjen meg minket! Ismerje meg a magyar politikában merőben új szemléletünket, világos, átgondolt programunkat! Magyarországot csak a nemzeti érdekképviselet radikális megvalósítása válthatja meg! Az egyetlen járható út: a nemzeti-radikalizmus, az egyetlen tiszta párt, mely kellő akarattal is rendelkezik, hogy meg is tudja valósítani céljait: a Jobbik Magyarországért Mozgalom!

Veszprém megye 1. számú országos egyéni választókerületében, a Somló környékén 6 szervezetünk dolgozik a haza megmentésén, a vidék felemelésén. A "rendszerváltás" legnagyobb vesztese a magyar falu, és a falun élő magyar ember. A nemzet magját, a magyar életfa törzsét pedig éppen az erkölcsében, gondolkodásában tiszta, közösségét szerető, azért dolgozni akaró és tudó, hagyományaihoz hű magyar emberek alkotják. Rajtuk múlik a nemzet, a magyarság megmaradása. Ezért fontos, hogy megmentsük a magyar falut, felemeljük a magyar vidéket! Nyissuk fel az emberek szemét a városokban is, mozdítsuk ki őket a hazugságtengerből, emeljük fel újra minden ember igényszintjét, mert nem lehet, hogy a panellét, a szegénység, a céltalanság határozza meg életünket!

Legyen újra élhető a legkisebb, legfélreesőbb település is! Legyen újra posta, orvos, rendőr. Vigyázza a rendet a csendőr! Legyen munkalehetőség. Meg lehessen élni a magyar földből! Legyen közbiztonság. Legyen iskola, óvoda. Teremtsünk munkahelyeket! Együtt sikerülni fog! Önre is számítunk!

Szebb jövőt!

Nemzettestvéri szeretettel: Ferenczi Gábor

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.